NOVINKY

arr3VIESSMANN predaj/servisAutorizovaný predajca značky VIESSMANN - servis - revizie - opravy - náhradné diely   info na... arr3VYUŽITE DOTÁCIE !!!Vážení zákazníci. Aj u nás môžete využiť možnosť financovania prostredníctvom DOTÁCIÍ. Firma...

TOVAR V AKCII

naša cena 1,06 €
skladom
naša cena 1,24 €
skladom
naša cena 1,33 €
skladom

KONTAKTY

MULT-MONT s.r.o.
Dolné Plachtince 38
991 24 Dolné Plachtince
tel: 047 48 874 83

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ochrana osobných údajov

INFORMÁCIE O SPRACOVÁVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

V súvislosti so spracovávaním osobných údajov vám v zmysle čl. 13 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady EÚ 2016/679 (GDPR) z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovávaní osobných údajov a voľnom pohybe takýchto údajov a zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o OOÚ), poskytujeme nasledujúce informácie:

KTO JE PREVÁDZKOVATEĽ

 Prevádzkovateľom, ktorý určil účely a prostriedky spracovávania vašich osobných údajov je spoločnosť MULT-MONT s.r.o., Dolné Plachtince 38, 991 24 Dolné Plachtince, Slovensko, IČO: 52 770 869, IČ DPH: SK2121139713, zapísaná OR Okresného súdu Banská Bystrica, Oddiel: Sro, Vložka č.: 37808/S. Môžete sa na nás obrátiť telefonicky na čísle +421 910 846 560, písomne na adrese Dolné Plachtince 38, 991 24 Dolné Plachtince, Slovensko, alebo e-mailom na info@multmont.sk.

 

ROZSAH OSOBNÝCH ÚDAJOV

Minimalizujeme rozsah osobných údajov, ktoré spracovávame, tak, aby postačovali na kvalitné splnenie služieb, ktoré od nás očakávate, tak aby sme splnili zákonné povinnosti a tak aby sme chránili naše oprávnené záujmy. Spracovávame osobné údaje našich zákazníkov, ako aj osobné údaje našich potenciálnych zákazníkov, ktorí nám na to dali súhlas. Spracovávame tieto kategórie osobných údajov:

  • Základné údaje, ktorými sú vaše meno a priezvisko, prípadne názov firmy a IČO, DIČ, IČ DPH, ak ste podnikateľ – fyzická osoba (živnostník).
  • Kontaktné údaje, ktorými sú váš e-mail, telefónne číslo alebo kontaktná adresa.
  • Informácie o využívaní našich produktov a služieb, ktoré ste si zakúpili alebo zvažujete ich nákup. Informácie o využívaní nášho webu, informačného newslettera a podobne.
  • Záznamy e-mailovej komunikácie, záznamy telefonátov, prípadne inú komunikáciu s vami v elektronickej alebo písomnej podobe.

ÚČELY SPRACOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vaše osobné údaje spracovávame predovšetkým pre potrebu uzatvárania zmlúv, ktorých predmetom je dodávka nášho tovaru a služieb. Táto činnosť zahŕňa predovšetkým príjem a spracovanie objednávok, zmlúv, vystavovanie faktúr a daňových dokladov, evidenciu platieb, a pod.

 Pre riadne plnenie si všetkých zákonných povinností, spracovávame osobné údaje aj pre účely vedenia účtovníctva, správy registratúry, či vybavovania reklamácií a sťažností. V niektorých prípadoch je potrebné osobné údaje spracovať aj na účely súdnych sporov a mimosúdneho vymáhania pohľadávok. Vaše osobné údaje spracovávame aj na účely informovania o našich produktoch a službách v rámci priameho marketingu.

 

 PRÁVNE ZÁKLADY SPRACOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vaše osobné údaje spracovávame v súlade so zákonom v prípadoch, keď:

  • je spracovávanie osobných údajov nevyhnutné pre splnenie zmluvy (napríklad kúpnej zmluvy) a vy ste zmluvnou stranou alebo ste nás požiadali o vykonanie opatrení pred uzatvorením zmluvy
  • alebo je spracovávanie vašich osobných údajov nevyhnutné v rámci nášho oprávneného záujmu, ktoré sledujeme a ním je predovšetkým ponuka a predaj tovaru a služieb našim zákazníkom
  • alebo ste nám udelili váš súhlas na jeden alebo viaceré účely; tie môžu zahŕňať najmä činnosti spojené s ponukou služieb alebo spracovávanie s cieľom prispôsobiť ponuku vašim očakávaniam

KATEGÓRIE PRÍJEMCOV

Osobné údaje môžu byť pri spracovávaní poskytnuté nasledujúcim kategóriám príjemcov:

  • advokátske a právne kancelárie
  • znalci a súdni znalci
  • inkasné spoločnosti a exekútori
  • súdy a orgány činné v trestnom konaní
  • účtovné kancelárie, audítori a daňoví poradcovia

DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 V prípade súhlasu dotknutej osoby, budeme vaše údaje spracovávať do doby, než svoj súhlas neodvoláte, najviac však 36 mesiacov od jeho opätovného udelenia.

V prípade oprávneného záujmu, budeme vaše osobné údaje spracovávať, pokiaľ nebudete spracovaniu namietať, po dobu ktorá je opodstatnená, aby sme vám mohli ponúkať a poskytovať súvisiace produkty a služby.

 V prípade plnenie zmluvy, budeme vaše osobné údaje spracovávať po dobu, počas ktorej trvá zmluvný vzťah, vrátane záruky a reklamačných podmienok.

V prípade plnenie zákonnej povinnosti, budeme vaše osobné údaje spracovávať po dobu, ktorú nám ukladá zákon.

V prípade zákona o účtovníctve, zákona o DPH a pod. môže byť lehota 10 rokov.

 VAŠE PRÁVA AKO DOTKNUTÝCH OSÔB

Pri spracovávaní vašich osobných údajov sme pripravení vykonávať vaše práva:

  • Máte právo na prístup k svojim osobných údajov, ako aj právo vedieť, na aký účel sú spracovávané, kto sú príjemcovia vašich osobných údajov, aká je doba spracovávania.
  • Máte právo na opravu; pokiaľ sú vaše osobnú údaje nesprávne alebo sa zmenili, kontaktuje nás, opravíme ich.
  • Máte právo na výmaz osobných údajov.
  • Ak sú vaše osobné údaje spracovávané na základe súhlasu, máte právo kedykoľvek svoj súhlas odvolať, bez toho, aby to malo vplyv na zákonnosť spracovávania založeného na súhlase udelenom pred jeho odvolaním.
  • Máte právo na obmedzenie spracovávania; pokiaľ si to želáte, budeme vaše údaje spracovávať iba na najnutnejšie zákonné dôvody alebo vôbec.
  • Máte právo na prenosnosť údajov; ak si želáte preniesť ich k inému prevádzkovateľovi, poskytneme vám ich v zodpovedajúcom formáte, ak tomu nebudú brániť iné technické alebo zákonné prekážky.
  • Rovnako máte tiež právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad pre ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovenská republika, IČO: 36 064 220, tel. č.: +421 (2) 3231 3220, https://dataprotection.gov.sk/uoou/

KDE A AKO MÔŽETE SVOJE PRÁVA UPLATNIŤ

  • Vaše práva môžete uplatniť zavolaním na čísle +421 910 846 560, písomne na adrese MULT-MONT s.r.o., Dolné Plachtince 38, 991 24 Dolné Plachtince, Slovensko, alebo e-mailom na info@multmont.sk

 

  • Na vašu žiadosť odpovieme bezplatne v lehote do 30 dní. V prípade zložitosti alebo veľkého počtu žiadostí, sme oprávnení túto lehotu predĺžiť o ďalších 60 dní. Pokiaľ k tomu dôjde budeme vás o tom a o dôvodoch informovať.
  • Ak bude ale vaša žiadosť zjavne neodôvodnená alebo opakovaná, sme oprávnení účtovať si primeraný administratívny poplatok na pokrytie nákladov spojených s poskytnutím tejto služby.

KONTAKT PRE INFORMÁCIE

Môžete sa na nás obrátiť telefonicky na čísle +421 910 846 560, písomne na adrese MULT-MONT s.r.o., Dolné Plachtince 38, 991 24 Dolné Plachtince, Slovensko, alebo e-mailom na info@multmont.sk

Ochrana osobných údajov e-shop

Pre anonymné meranie návštevnosti používame cookies podľa našich podmienok ochrany súkromia.

 

Ochrana osobných údajov e-shopu MULT- MONT s.r.o.

 

  1. Spoločnosť MULT-MONT s.r.o. so sídlom Dolné Plachtince 38, 991 24, IČO 52 770 869, zapísaná na Okresnom súde v Banskej Bystrici oddiel Sro., vložka č.:37808/S. (ďalej len „predávajúci“ alebo „prevádzkovateľ“) spracováva v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“), nasledujúce osobné údaje:
    • meno, priezvisko
    • e-mailovú adresu
    • telefónne číslo
    • adresu/sídlo
  2. Vyššie uvedené osobné údaje je nutné spracovať pre vybavenie objednávok a ďalšie plnenie zo zmluvy, ak medzi vami a predávajúcim dôjde k uzavretiu kúpnej zmluvy. Takéto spracovanie osobných údajov umožňuje čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenie - spracovanie je nevyhnutné pre výkon zmluvy.

Predávajúci spracováva tieto údaje rovnako za účelom evidencie zmluvy a prípadného budúceho uplatnenia a obrany práv a povinností zmluvných strán. Uchovanie a spracovanie osobných údajov je za vyššie uvedeným účelom po dobu 10 rokov od realizácie poslednej časti plnenia podľa zmluvy, ak nepožaduje iný právny predpis uchovanie zmluvnej dokumentácie po dobu dlhšiu. Takéto spracovanie je možné na základe čl. 6 ods. 1 písm. c) a f) Nariadenie - spracovanie je nevyhnutné pre splnenie právnej povinnosti a pre účely oprávnených záujmov správcu.

  1. Na e-mailovú adresu, prípadne telefónne číslo môžu byť kupujúcemu zasielané novinky a iné obchodné správy, tento postup umožňuje  7 ods. 3 zákona č.480/2004 Zb., o službách informačnej spoločnosti, ak ho kupujúci neodmietne. Tieto oznámenia možno kedykoľvek akýmkoľvek spôsobom - napríklad zaslaním e-mailu alebo preklikom na odkaz v obchodnom oznámení - odhlásiť.
  2. Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou MULT-MONT s.r.o.  teda prevádzkovateľom osobných údajov. Osobné údaje pre tohto správcu spracúvajú tiež spracovatelia:
  3. Poskytovateľom služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., so sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR

Osobné údaje nebudú odovzdané do tretích krajín mimo EÚ.

  • Prevádzkovateľ nemá zriadenú Zodpovednú osobu. Prevádzkovateľa je možné kontaktovať na emailovej adrese info@multmont.sk.
  • Prevádzkovateľ osobných údajov webovej stránky multmont.sk, používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité na účely:

 

  • merania návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach
  • základné funkčnosti webových stránok.
    • Zber cookies na účely uvedené vyššie môže byť považované za spracovanie osobných údajov. Takéto spracovanie je možné na základe zákonného dôvodu - oprávneného záujmu prevádzkovateľa, a umožňuje ho čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia.
    • Webové stránky je možné používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - tento režim je možný buď nastaviť v rámci nastavenia prehliadača alebo je možné vzniesť proti takémuto zberu na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa námietku podľa čl. 21 Nariadenia, ktorá je dostupná v dolnej časti webových stránok. Vaša námietka bude vyhodnotená bezodkladne. Cookies nevyhnutné pre funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre fungovanie webu.
    • Ak podá návštevník námietku proti spracovaniu technických cookies nevyhnutných pre fungovanie webových stránok, nie je možné v takom prípade zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu webových stránok.
    • Cookies, ktoré sa zberajú za účelom merania návštevnosti webu a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca.
    • Zhromaždené cookies súbory sú spracované ďalšími spracovateľmi:
      • Poskytovateľom služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Prosíme vezmite na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:
      • zrušiť kedykoľvek zasielanie obchodných oznámení
      • vzniesť námietku proti spracovaniu na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa
      • požadovať od nás informáciu, aké Vaše osobné údaje spracovávame
      • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie spracovania
      • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov, vymazanie vykonáme, pokiaľ to nebude v rozpore s platnými právnymi predpismi alebo oprávnenými záujmami prevádzkovateľa
      • na prenosnosť údajov, pokiaľ sa jedná o automatizované spracovanie na základe súhlasu alebo z dôvodu plnenia zmluvy
      • požadovať kópiu spracúvaných osobných údajov
      • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva boli podľa Nariadenia porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
      • podať sťažnosť na Úrad pre ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovenská republika, IČO: 36 064 220, tel. č.: +421 (2) 3231 3220, https://dataprotection.gov.sk/uoou/